16 NİSAN 2024 SALI ÜNYE BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ

1. Meclis Üyeleri içinden 1 kişinin Meclis Birinci Başkan Vekili, 1 kişinin de Meclis İkinci Başkan Vekili olarak seçilmesi (Gizli Oy) (Yazı İşleri Müdürlüğü)
  2. Meclis Üyelerinden 3 kişinin Encümen Üyesi olarak seçilmesi (Gizli Oy) (Yazı İşleri Müdürlüğü)
  3. Meclis Üyelerinden 2 adet asil, 2 adet yedek Divan Kâtip Üyeliği için seçim yapılması (Gizli Oy) (Yazı İşleri Müdürlüğü)
  4. Meclis Üyelerinden en az 3, en çok 5 kişinin İmar Komisyon Üyeliğine seçilmesi (Açık Oylama) (Yazı İşleri Müdürlüğü)
  5. Meclis Üyelerinden en az 3, en çok 5 kişinin Plan Ve Bütçe Komisyon Üyeliğine Seçilmesi (Açık Oylama) (Yazı İşleri Müdürlüğü)
  6. Meclis Üyelerinden en az 3, en çok 5 kişinin Tarife Komisyon Üyeliğine Seçilmesi (Açık Oylama) (Yazı İşleri Müdürlüğü)
  7. Meclis Üyelerinden en az 3, en çok 5 kişinin İçkili Yerler Belirleme Komisyon Üyeliğine Seçilmesi (Yazı İşleri Müdürlüğü) (Açık Oylama) (Yazı İşleri Müdürlüğü)
  8. Belediye Başkanının daimi üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliğine Meclis Üyeleri arasından 1 asil 1 yedek üye için seçim yapılması (Açık Oylama) (Yazı İşleri Müdürlüğü)
  9. 657 Sayılı Devlet Memurları kapsamında görev yapmakta olanlara ödenmek üzere Sosyal Denge Sözleşmesi yapılması ve yapılacak Sosyal Denge Sözleşmesine imzalamak üzere Belediye Başkanına yeki verilmesi (İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürlüğü)
  10. Başkan Ödeneğinin 3/2 sini geçmemek üzere Belediye Başkanı tarafından Meclis üyesi içinden atanacak olan Başkan Yardımcısına ödenecek maaş tutarının belirlenmesi (İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürlüğü)
  11. Ünye Belediye Başkanlığı 2023 Mali Yılı Faaliyet raporunun görüşülmesi talebi (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  12. Meclis Denetim Komisyonunca karara bağlanan 2023 mali yılı denetim raporlarının görüşülmesi talebi (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  13. ÜNBEL DANIŞMANLIK TAAHHÜT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.’nin  özel veya kamu bankalarından 20.000.000,00 (yirmimilyon) TL.’ye kadar nakit ve/veya gayri nakit kredi kullanması, kullanılacak kredi ile ilgili ÜNBEL DANIŞMANLIK TAAHHÜT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.’ne ÜNYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’nın kefil olması talebi. (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  14. Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi ve Ünye Belediyesi İle Sınırlı Sorumlu ÜNKA Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi arasında iş birliği protokolü yapılması ve bu konuya ilişkin iş ve işlemlerin yürütülmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi. (Plan Ve Proje Müdürlüğü)
  15. Belediye Meclisince yapılacak olan Meclis Toplantısı tarihi ile Meclis tatil ayının belirlenmesi talebi (Yazı İşleri Müdürlüğü)