ÜNYE BELEDİYESİ MART 2024 BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ

05.03.2024 TARİHİNDE YAPILACAK

BELEDİYE MECLİSİ  TOPLANTI

GÜNDEMİ

1. İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı tesislerde verilen hizmet ve diğer ücret bedellerinin güncellenmesine ilişkin alınan tarife komisyon kararının görüşülmesi talebi. (İşletme Ve İştirakler Müdürlüğü)
  2. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü uhdesindeki atık getirme merkezine kurulan 60 tonluk kantar için 2024 yılında uygulanacak kantar tartım ücretine ilişkin alınan Tarife Komisyon Kararının görüşülmesi talebi. (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  3. “Türkiye Çevre Ajansı Tarafından Yapılacak Mali ve Teknik Destek İle İş Birliğine İlişkin Yönetmelik” kapsamında 26.01.2023 tarihli ve 308 sayılı Makam Olur’u ile mali ve teknik destek sağlanması uygun bulunan projemize ilişkin protokol süresinin sona ermesi nedeniyle bu sürelerin uzatılması hususunda ek protokol yapılması ihtiyacı doğmuştur. Bu çerçevede hazırlanan taslak protokolün imzalanması ve dayanağı protokol çerçevesinde iş ve işlemlerin yürütülmesi hususunda Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi (Plan Ve Proje Müdürlüğü)
  4. İlçemizde serbest çalışan mimari proje tasarımında yer alan mimar ve mühendislerin 23/02/2024 tarih ve 3062 sayılı dilekçelerinde yer alan huşulara ilişkin, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan notlarında değişiklik/ilave yapılması talebi (İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)
  5. İlçemiz sınırları içerisinde faaliyet göstermekte olan ekmek fırınlarının aynı ay içerisinde 15 günde bir tatil yapılması talebi (Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü)