ÜNYE BELEDİYESİ ŞUBAT 2024 OLAĞAN  MECLİS GÜNDEMİ

06.02.2024 TARİH SAAT 14:00’TE BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPILACAK OLAN ŞUBAT AYI OLAĞAN  MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1. İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı tesislerde verilen hizmet ve diğer ücret bedellerinin maliyetlerindeki artışlara bağlı olarak güncellenmesi talebi. (İşletme Ve İştirakler Müdürlüğü)
  2. 5393 sayılı Belediye Kanununun Belediyenin görev ve sorumlulukları başlıklı 14/b maddesi ve 6360 sayılı kanunun 17. maddesi gereği sporu teşvik etmek amacıyla amatör spor kulüplerine “genel bütçe vergi gelirlerinden belediyeler için tahakkuk eden miktarın binde oniki oranı tutarında” ödenek tahsis edilmesi talebi. (Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü)
  3. Yunus Emre Mahallesi Ahsen Sokak No:72 adresindeki Atık Getirme Merkezinde kurulan 60 tonluk kantar için, kantar tartım ücretinin belirlenmesi talebi. (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  4. İlçe sınırlarımızda bulunan devlete ait her derecedeki okulların, mahalli idareler ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının ve amatör spor kulüplerinin, belediyemizden talep ettikleri; yapım, bakım, onarım ile şehir içi ve şehir dışı taşıma işlerinin Destek Hizmetleri Müdürlüğünce ilgili mevzuatına göre gerçekleştirilmesi için adı geçen kurum/kuruluşlar ile iş birliği protokolü yapılması ve bu kapsamda Belediye Başkanına yetki verilmesi talebi. (Destek Hizmetleri Müdürlüğü)
  5. Atatürk Mahallesi F38C11B1C pafta, 901 ada 84 numaralı parsele isabet eden plan değişikliğine taşınmaz sahiplerince yapılan itirazlara ilişkin hazırlanan İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi talebi. (İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü)
  6. Pınarbaşı Mahallesinden 6 kişi, Erenyurt ve Ortaköy Mahallelerinden 1’er kişinin, Kadastro Bilirkişiliğine seçilmeleri talebi. (İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü)
  7. Mahalle yollarında kullanılmak üzere muhtelif yol yapım malzemelerinin alımı için İller Bankası A.Ş. den 30.000.000,00 (OTUZMİLYON) TL kredi kullanılması talebi. (Fen İşleri Müdürlüğü)
  8. Belediyemizin cari harcamalarında kullanılmak üzere İller Bankası AŞ’den, özel veya kamu bankalarından 30.000.000,00 (OTUZMİLYON) TL Kredi kullanılması talebi. (Mali Hizmetler Müdürlüğü)