KARADENİZ BÖLGESİNİN EN PANORAMİK MEKANI HİZMETE AÇILDI

A-
A+
Proje Haberleri

Ünye Belediyesi tarafından Asarkaya Kent Ormanı’nda yapımı tamamlanan Panorama Kafe ve Restoran’ın açılışı geniş katılımla ve görkemli törenle gerçekleştirildi.

29 Mayıs Pazar günü saat 17.00’da yapılan açılışa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Garnizon Komutanı Yarbay Bünyamin Dönmez, çevre İlçe Belediye Başkanları, Bürokratlar, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Daire Amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Argan “Ünye’mize ve Bölgemize Hizmet Edecek Çok Güzel Bir Tesis”

Açılış programında konuşan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, “Tozuyla toprağıyla haşrolmuş bir mekânının Ordu Büyükşehir Belediyemiz ve Ünye Belediyemizin kıymetli başkanlarının katkısıyla Ünye’mize ve bölgemize hizmet edecek çok güzel bir tesisin açılışında bulunuyoruz. Bu güzel tesisin Ünye’mize ve bölgemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tavlı, “Sosyal Tesislerimizi Ünye’ye ve Turizme Yakışır Şekilde Yeniledik”

Ünye Belediyesi’nin Sosyal Tesisleri’nin kent turizmine katkı sunması amacıyla yenilendiğine dikkat çeken Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın, “3 ay değil 12 ay Ordu” dediği gibi biz de onu örnek alarak gelişen ve büyüyen Ünye’mizin alt ve üst yapısında çalışmalar yürütürken kentimizin turizmini de harekete geçirmek için gayret sarf ettik. Bir yağmurda gölete dönen noktaları Büyükşehir Belediyemizle yenileyerek sorunu çözerken konkasör ve beton santrallerimizde ürettiğimiz malzemelerle ulaşımı kolaylaştırdık. Gençlerimize verdiğimiz önemi de hizmete dönüştürerek sportif alanları çoğalttık. Gençlerimizin her zaman yanındayız. Turizm şehri olan Ünye’mizde sosyal tesislerimizde yaptığımız yeniliklerle misafirlerimizi daha ferah ve güzel ortamlarda ağırlama imkânına kavuştuk. Atatürk Parkı, Tilla Çay Bahçesi, Büyükşehir belediyemiz tarafından sahilde yürüyüş yolunun düzenlenmesi, Binicilik Tesisleri’nde yenilenme çalışmaları sadece Ünye’ye değil bölgeye hitap ediyor. Ünye Kalesi’nde yürüttüğümüz çalışmalarda ise sona doğru geliyoruz. Bu çalışmalarımıza Asarkaya Kent Ormanı’nda yaptığımız çalışmaları da ekledik. Ayrıca buraya gelen misafirlerimize ve Ünye’ye yakışır bir tesis kazandırarak Panorama Restoran Kafemizi tamamladık. Şehre bir içinden bir de üzerinden bakmak var. Bu nedenle bu tesisimiz önem kazanıyor. Ayrıca Asarkaya Kent Ormanı’na ulaşımı sağlamak amacıyla asfalt çalışması yürüten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum. Tesisimizin Ünye’ye ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaymakam Işık, “Panorama Restoran ve Kafe Kentimize Değer Katacak”

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, “Ünye Belediyemizin turizme kazandırdığı Asarkaya Kent Ormanı’nda yer alan Panorama Restoran ve Kafe’nin turizm anlamında ilçemize değer katacağına inanıyor emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Güler, “Panorama Restoran ve Kafe 4 Mevsim 12 Ay Hizmet Verecek”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise “12 ay 4 mevsim çalışacak şekilde bu güzel tesisi inşallah hizmetinize açacağız. Ben bundan dolayı hem hayırlı olmasını temenni ediyorum hem de Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin beyi ve ekibine, siyasi olarak bütün kadromuza başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş’un duasının ardından tesisin açılış kurdelesi kesildi. Açılışa katılanlar tesisi gezerek incelemelerde bulundu. Tesisin Ünye’ye kazandırılmasını sağlayan Başkan Hüseyin Tavlı ’ya teşekkür ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Açılış programı ikramların ardından sona erdi.

Proje Haberleri