BAŞKAN TAVLI’YA ÇINARLIK VE KALEDERE’DEN GÜÇLÜ DESTEK!

A-
A+
Güncel Haberler

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Çınarlık Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Tavlı’yı coşkuyla karşılayan Çınarlık ve Kaledere Mahallesi sakinleri 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na destek sözü verdi.

31 Mart seçimleri arifesinde mahalle ziyaretlerini hız kesmeden sürdüren Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Çınarlık Mahallesi Gogina Park’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Kaledere ve Çınarlık Mahallesi sakinlerinin katıldığı mitingde Başkan Tavlı hizmetlerin hız kesmeden devam etmesi için destek isterken mahalle sakinleri 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na destek sözü verdi.

“Bu Memlekete Hizmet Etmek Büyük Şeref”

Başkan Tavlı kendisini coşkuyla karşılayan mahalle sakinlerine seslenerek, “Sizlere hizmet etmek, bu memlekete hizmet etmek büyük şeref. Bize bunu yaşattığınız için hepinizden Allah razı olsun. Ben biliyorum ve inanıyorum ki Çınarlık ve Kaledere Mahallesi koltuk peşinde oradan oraya koşanlara asla fırsat vermeyecek. Davasının ve Cumhurbaşkanının yanında duranlara, Cumhur İttifakı’na sonuna kadar sahip çıkacaktır” dedi.

“Ünye’nin Geleceğini Şekillendirecek Projelerin Devam Etmesi İçin Desteğinizi İstiyoruz”

Başkan Tavlı ayrıca, “Birileri diyor ki ben Enerji Bakanı mıydım da bu işleri yapacaktım. Enerji Bakanı doğalgazı Yunus Emre Mahallesi’nin yanına getirdi. Sen de alacaktın bu mahallelere dağıtacaktın. Sen yapmadın biz yaptık. Allah’ın izni ile hemşehrilerimizi doğalgaz ile Ünye’mizi temiz hava ile buluşturduk. Sadece kendini düşünenlere itibar etmeyin. Oradan oraya koşup savrulanların bu memlekete kazandıracakları hiçbir şey yok. Biz Ünye’nin geleceğini şekillendirecek projelerin devam etmesi için desteğinizi istiyor, dualarınızı bekliyoruz” diye konuştu.

Mitingde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu da birer konuşma yaparak 31 Mart’ta destek istedi.

Güncel Haberler