BAŞKAN TAVLI, “ÜNYE’MİZİN GELECEĞİ İÇİN HİZMET ÜRETİYORUZ”

A-
A+
Güncel Haberler

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Tavlı fabrika çalışanlarıyla bir araya gelerek destek istedi. Ünye’nin son dönemde belediyecilik hizmetleri ve sosyal belediyecilik çalışmalarıyla çağ atladığını belirten Başkan Tavlı, “Ünye’mizin geleceği için hizmet üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı seçim çalışmaları kapsamında fabrikalarda çalışan işçilerle bir araya geldi. Tekstil başta olmak üzere çeşitli sektörlerde hizmet veren fabrikaları ziyaret eden Başkan Tavlı Ünye’nin geleceğine yönelik projelerini anlattı.

Beraberinde AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, MHP Ünye İlçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, belediye meclis üyeleri ve adaylarıyla birlikte ziyaretlerini sürdüren Başkan Tavlı, hizmetlerle dolu dolu geçen 5 yılın herkesin takdirini topladığını ifade etti.

Başkan Tavlı, “Bizlere Verdiğiniz Vize İle Ünye’ye Hizmet Ettik”

Ünye’de son 5 yılda birçok hizmeti hayata geçirdiklerini ifade eden Baş Tavlı, “Alnımızın akıyla 5 yıllık hizmet sürecini geride bıraktık. Şimdi hizmetlerin devamı için yeniden desteğinizi istiyoruz. Ünye’mizin geleceğine yönelik proje ve hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Başkan Tavlı, “Yerel Yönetim Marifetiyle Güzel Hizmetleri Üretiyoruz”

Sosyal Belediyecilikte Ünye Belediyesi’nin Karadeniz’de 1 numara olduğunu söyleyen Başkan Tavlı, “ Asarkaya Kent Ormanı, Atatürk Parkı, Tilla Kafe, Binicilik Tesisleri ve sahil düzenlemeleriyle Karadeniz’de 1 numarayız. Gerçekten yerel yönetim marifetiyle güzel hizmetleri üretiyoruz. Sosyal Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra şehrin %95’ini doğalgazla buluşturduk. Ünye Limanı’nın büyütülmesi, Ünye Akkuş yolunun genişleme çalışmaları gibi önemli yatırımlar sadece Ünye’nin değil çevresindeki ilçelerin de kalkınmasına katkı sunacak çalışmalardır. Tüm bu çalışmalarla siz değerli hemşerilerimize hizmet etme gayretinde olduk. Allah’a şükürler olsun yüzümüzün akıyla mahcup olmadan huzurunuza çıktık ve Desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat ise “Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere hepimiz siz hemşehrilerimizin hizmetkârıyız” diyerek 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde destek istedi.

Güncel Haberler