TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÜNYE ŞUBESİ’NDEN BAŞKAN TAVLI’YA TEŞEKKÜR

A-
A+
Güncel Haberler

Seçim ziyaretleri kapsamında Ünye Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesini ziyaret etti.

Başkan Tavlı’ya beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, Parti Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

Şube Başkanı Güdek, “ Belediyemizin Çalışmalarından Memnunuz

Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi Başkanı Arslan Güdek Başkan Tavlı’nın sadece seçim arifesinde değil, her zaman gelerek derneği ziyaret ettiğini belirtti. Güdek açıklamasında şunları kaydetti, “Bizlere bu teveccühünüzden dolayı teşekkür ediyorum. Seçimlerde büyük başarılar diliyorum. Biz engelliler olarak belediyemizden memnunuz. Hiçbir zaman nankörlük etmedik ve etmeyiz de. O yüzden ben başarılar diliyorum. Bugüne kadar derneğimize göstermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum”.

Başkan Tavlı, “5 Yıllık Süreç İçerisinde Uyumla Çalıştık”

5 yıllık görev süresinde her kesimle uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Ünye Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı “Allah’a şükürler olsun 5 yıllık süreçte hem mecliste hem de sakatlar derneğinin tüm faaliyetlerinde her zaman birlikte olduk ve bütün sorunları birlikte çözmek için gayret gösterdik. Şükürler olsun yerel yönetim noktasında yapılabilecek maksimum seviyede sorunların çözümü ile ilgili hareket ettik. Bu vesile ile uyumlu çalışma ortamına katkı sunmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Çünkü bu bir ekip işidir. Yeni süreci Mevla’m nasip ederse aynı uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.” Diye konuştu. 

Güncel Haberler