PELİTLİYATAK COŞKUSU MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

A-
A+
Güncel Haberler

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Pelitliyatak Mahallesi’ni ziyaretinde coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Pelitliyataklı’lar Başkan Tavlı’yı bağrına basarak hizmetleri nedeniyle teşekkür ederken ikinci dönem için tam destek verdi. Başkan Tavlı Pelitliyataklı’lara seslenerek, “Hizmetlerimiz aynı aşkla ve gayretle devam edecek” diyerek teşekkür etti.

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Pelitliyatak Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahallelinin sevgi seli ile karşılanan Başkan Tavlı esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu, Kadın kolları ve gençlik kollarının yanı sıra Belediye Meclis Üyesi adayları ve parti yönetimi ile birlikte Pelitliyatak Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Tavlı coşkulu kalabalığa seslenerek destek istedi.

“Verdiğimiz Sözleri Yerine Getirerek Karşınıza Çıktık”

“Yıllardır Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayan, davasına sahip çıkan, Pelitliyataklı kardeşlerime selam olsun” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Tavlı sözlerini şöyle sürdürdü; “2019 yılında sizlerin huzuruna geldiğimizde bizden sadece Ünye-Akkuş yol ayrımında Pelitliyatak merkeze gelen yolun asfalt olması talep edilmişti. Biz de o gün size söz vermiştik. Allah’a şükürler olsun Cumhurbaşkanımızın temsilcisi olarak sizlere verdiğimiz sözü Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. M. Hilmi Güler ile beraber yerine getirdik. Bununla da kalmadık birçok mahallemizi beton yolla buluşturduk. Şimdi birileri çıkmış yola devam diyormuş. Buralara bu asfaltı layık görmeyenler bu meydanların, mahalle yollarının yapılmasında zerre kadar emeği olmayanlar şimdi çıkmışlar başka yollardan medet umarak sizlerin huzuruna geliyorlar. Bunlara müsamaha gösterecek miyiz. Tabi ki hayır.”    

“Pelitliyatak Mahallemizin Ulaşımını Kolaylaştırdık”

Ulaşımda ciddi yatırımların yapıldığı Pelitliyatak’ta ikinci dönem de hizmetlerin devam edeceğini belirten Başkan Tavlı, “Yıllarca bu mahrumiyete mahkum edilen makûs talihi yılmak adına geldiğimiz günden itibaren asfalt ile beraber meydanın yapılması, kapalı halı sahanın yapılması, beton yolların yapılması gibi önemli çalışmaları mahallemizde gerçekleştirdik. Kapalı halı sahada çocuklarımız ve gençlerimiz sportif faaliyetler yaparken aynı zamanda vatandaşlarımızın karda fırtınada mağduriyet yaşamadan düğünlerini yapma imkanı sağladık. Meydan çalışmamızı da tamamlayarak hizmeti sizlerle buluşturduk. Birçok mahallemizde beton yol çalışması gerçekleştirdik. Zorlu yolları konforlu hale dönüştürdük. Kalan 5 mahallemizi de önümüzdeki dönem tamamlayacağız. Sizlere hizmetin en iyisi layık biz de sizlerin hizmetinizdeyiz” diye konuştu.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu da 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde destek istedi.

Pelitliyatak Mahallesi Muhtarı Burhan Öztürk Başkan Tavlı ve Başkan Güler’e hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

Güncel Haberler