İŞ MERKEZİ’NDE SON BAŞVURU 20 EKİM!

A-
A+
Güncel Haberler, Proje Haberleri

Ünye Belediyesi tarafından yapımı bitme aşamasına gelen iş merkezinin satışı devam ediyor. İş merkezinin kalan ofis ve işyerleri için 23 Ekim 2023 tarihinde ihaleye çıkılıyor. İhaleye katılım için son tarih ise 20 Ekim 2023 günü saat 17.00.

default

Ünye Belediyesi tarafından yapılan ve bitme aşamasına gelen İş merkezinde kalan son işyeri ve ofisler satışa çıktı. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla çalışmaları başlayan Belediye İş Merkezi bitme aşamasına geldi. Kaledere Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Belediye İş Merkezinde 42 bağımsız bölüm bulunurken 63 m2 ile 121 m2 arasında değişen işyeri ve ofisler satışa çıktı. Bir kısmı satılan işyerleri ve ofislerin kalan kısımları için ihale süreci devam ediyor.

Ofislerin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü satışı yapılacak. İşyeri ve ofisler için son başvuru tarihi 20 Ekim 2023 Cuma saat 17.00 olarak açıklandı.

Merkezi yerde ve çok amaçlı kullanıma uygun olan iş merkezinin kalan bölümleri için satış duyuruları ve gerekli şartlar Ünye Belediyesi web sitesinde yer alıyor.

İhale ile ilgili bilgiler ve ilan metnine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

Güncel Haberler, Proje Haberleri