BAŞKAN TAVLI’DAN YOĞUN MESAİ

A-
A+
Güncel Haberler

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Her gün yoğun programla vatandaşlarla buluşan Başkan Tavlı Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği döneminde hayata geçireceği projeleri anlatıyor. Fatih Mahallesi’nde mitingde konuşan Başkan Tavlı önümüzdeki dönem kırsal mahallelerin yol sorununun büyük ölçüde çözüleceğini söyledi. Başkan Tavlı üniversiteli gençlerle buluşarak hem Ünye’yi hem de projelerini anlattı.

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Fatih Mahallesi’ni ziyaret etti. Beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu Fatih Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Tavlı yaklaşan seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Fatih Mahallemiz Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği Hizmetlerine Kavuşmaya Devam Edecek”

Yağmurlu havaya rağmen Fatih Meydanı’nı dolduran kalabalığa seslenen Başkan Tavlı, “Fatih Mahallemizde ciddi beton yol çalışması yaparak birçok sokağımızı konforlu ulaşıma kavuşturduk. 15 Km. Beton yol yaptığımız mahallemizde ayrıca önümüzdeki dönem yeni bir meydan ve sosyal tesis çalışmamız olacak. Kısa sürede tamamlayacağımız bu çalışmalarımızla Fatih Mahallemiz daha da güzelleşecek. Fatih Mahallemizde gençlerimizi de düşünerek semt sahasını hayata geçirdik. Toplumun her kesiminin ihtiyaçlarını biliyor projelerimizi ve çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. 31 Mart seçimlerinde sizlerin de desteği ile Fatih Mahallemiz Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği hizmetlerine kavuşmaya devam edecek” dedi.

Cumhur İttifakı İlçe Başkanları ise yaptıkları konuşmalarda Türkiye Yüzyılı’na dikkat çekerek 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

“İkinci Dönemde de Çalışmalarımız Hız Kesmeden Sürecek”

Başkan Tavlı daha sonra İnkur-Kastamat Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Tavlı, “Sizden aldığımız vize ile 5 yılı tamamlamak üzereyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ikinci dönem için yola çıktık. Ünye’mizde dönemimizde birçok projeyi hayata geçirdik. İstihdama katkı sunacak çalışmalara imza attık. Bundan sonrada bu çalışmalarımızı hız kesmeden sizlerin desteğiyle sürdüreceğiz” diye konuştu.

“Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız, Olmaya Devam Edeceğiz”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı geceyi Gençlerle yaptığı buluşma ile tamamladı. Tilla kafede üniversite gençleriyle bir araya gelen Başkan Tavlı gençlerle sohbet etti. Farklı şehirlerden Ünye’ye öğretim görmeye gelen gençlere Ünye’yi ve projelerini anlatan Başkan Tavlı gençlerin sorularını da yanıtladı. Başkan Tavlı yaptığı konuşmada, “Gençlerimizi önemsiyoruz. Sizler bizim geleceğimizi inşa edeceksiniz. Biz de sizlere daha güzel bir şehir bırakmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gençlerimizle birçok sosyal aktivite gerçekleştirdik. Gençlerimizin sportif faaliyetlerine katkı sunmak amacıyla ilçemizde 12 adet semt sahasını hizmete soktuk. Önümüzdeki dönemde de çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” diyerek gençlerden destek istedi. Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren gençler ise Başkan Tavlı’ya teşekkür etti.

MHP Ünye İlçe Başkanı Murtaza Hacıimamoğlu gençlerle buluşma programında yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı birlikteliğinin güçlü bağına dikkat çekerek bu bağın hiçbir zaman kopmayacağını söyledi.

Güncel Haberler