BAŞKAN TAVLI, “RAMAZAN BAYRAMI’NIZI TEBRİK EDİYORUM”

A-
A+
Güncel Haberler

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında rahmet ve mağfiret ayı olan on bir ayın sultanı Ramazan ayının sonuna gelerek bayrama kavuştuk. Tüm hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Tavlı, yayınladığı mesajda, şunları söyledi; “Peygamberimiz Hz. Muhammed’e Kur’an-ı Kerim ayetlerinin inmeye başladığı bir mübarek ayın daha sona geldik. Sahur ve iftarlarla gönüllerimizi sevdiklerimize açarak Ramazan ayını en güzel şekilde idrak etmeye çalıştık. Teravih namazlarıyla ibadetlerimizi sürdürdüğümüz Ramazan ayını Ünye olarak en güzel şekilde yaşadık. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan kurtuluş olan mübarek ayın geride bırakarak bir bayrama ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Bizleri bayrama ulaştıran Rabbimize hamdolsun. Bu duygu ve düşüncelerle başta hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.”

Güncel Haberler