İSTANBUL’DA ORDU GÜNLERİ BAŞLADI

Geçmiş Etkinlikler Bu etkinlik 1 yıl 6 ay önce sona erdi. Etkinlik Yeri : İSTANBUL MALTEPE SAHİLİ ETKİNLİK ALANI Etkinlik Adresi : İSTANBUL MALTEPE SAHİLİ ETKİNLİK ALANI

Bu yıl 11.’si gerçekleştirilen Ordu Günleri görkemli açılış ile başladı. Ordu Günlerinin gözde standı yine Ünye oldu.

Hemşeri buluşmasının yanı sıra yöresel lezzet ve kültürün tanıtılmasını amaçlayarak ORDEF öncülüğünde düzenlenen Ordu Günleri İstanbul Maltepe etkinlik alanında 13 Ekim 2022 tarihinde başladı. Ordu’nun 19 ilçesinin tanıtıldığı Ordu Günleri’nde Ünye Belediyesi de yerini aldı.

Ünye Belediyesi tarafından oluşturulan alanda Ünye’ye dair tüm materyaller bulunuyor. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın ev sahipliği yaptığı Ünye standını ilk günden yüzlerce kişi ziyaret etti. Ünye İlçe Kaymakamı Ayhan Işık ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan da Ordu Günleri’nde gurbetteki Ünyelilerle buluştu.