BAŞKENT’TE ORDU GÜNDEMİ

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Yaklaşan yerel seçim öncesi değerlendirmelerin bulunulduğu toplantıda gündem Ünye ve Ordu oldu.

Başkan Tavlı ziyarete ilişkin, ” Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında, Belediye Başkanları ve Üç Kademe Teşkilat Başkanları toplantısı için; AK Parti İlçe Başkanımız Hasan Fahri Alparslan, Kadın Kolları Başkanımız Neşe Akgül Tiyaloğlu ve Gençlik Kolları Başkanımız Abdulkadir Demir ile birlikte Genel Merkezimizdeyiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti Genel Merkezi’mizde bir araya geldik. Kendileri, Ünyeli hemşehrilerimize selamlarını ve sevgilerini gönderdi. Dün olduğu gibi; bugün de, yarın da Dünya Liderimiz Türkiye Yüzyılı’nın Mimarı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ilk günkü aşkla durmak yok yola devam” dedi.