BAŞKAN ÇAMYAR, YENİ KAPALI ÇARŞI ESNAFI İLE BİRARAYA GELDİ

A-
A+
Güncel Haberler

Ünye’nin yeni alışveriş noktası haline gelen Yeni Kapalı Çarşı esnafı ile bir araya gelen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, çarşı esnafı ile istişare yaptı.

Ünye’nin her geçen gün modern bir şehir olduğuna dikkat çeken Başkan Çamyar, bunda tüm Ünyelilerin katkısı olduğunun altını çizdi.

Yeni Kapalı Çarşı’nın inşası sırasında sık sık Ünye Belediyesi ile istişare yaptıklarını ve çarşının beklenenin üzerinde bir kaliteye kavuştuğunu söyleyen Ünye Çarşı Esnafı Koruma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rahman Kılıç, Ünye Yeni Kapalı Çarşı’nın beklentiyi karşılayacağını söyledi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise yaptığı konuşmada “Bu çarşının bu hale gelmesinde ve inşa edilmesinde esnaf arkadaşlarımızın çabaları takdire şayandır. Eski pazaryerinin hijyenik olmayan koşullarından bugün son derece modern ve hijyenik kapalı çarşı konseptimize geçtik. Belediyelerin görevi haftada bir gün kurulacak Pazar inşa etmektir. Bugün gelinen noktada ise modern bir kapalı çarşıyı hizmetinize sunmuş olduk” diye konuştu.

Görev süresi boyunca Ünye’de birçok projeyi hayata geçirdiklerinin altını çizen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “Türkiye’nin dört bir yanında ödüller alıyoruz. Bu ödüller bir gayret ve hizmetlerin sonucudur. Anketlerde de yüzde 70’in üzerinde sonuçlar alıyoruz. Bu bizlerin yanı sıra tüm Ünyeli hemşerilerimizin başarısıdır” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 200’ün üzerinde esnafın olduğu kapalı çarşının bir yönetiminin olması gerektiğini ve ortak alanlarda ki giderlerin yine burada iş yapan esnaflar tarafından karşılanması gerektiğini söyledi. Başkan Çamyar, “Burası artık bir alışveriş merkezi gibidir. Ortak giderlerinin de burada iş yapan ve para kazanan esnaf tarafından karşılanması gerekir” dedi.

Güncel Haberler