BAŞKAN ÇAMYAR VE İBRAHİM SADRİ’DEN MUHTEŞEM DÜET

A-
A+
Güncel Haberler

6.Ünye Geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan şiirin usta sesi İbrahim Sadri, muhteşem performansı ile beğeni toplarken, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ile birlikte okuduğu “Ben Ünye’yim”

ÖNCE ATV’DEN SESLENDİ, SONRA ÜNYE’DEN

Şiir dünyasının duayen sesi İbrahim Sadri, Ünye’nin adeta turizm elçisi oldu. Dün kendisinin sunduğu ve Atv’den yayınlanan hafta sonu programında Ünye’den övgü ile bahseden ve Türkiye’nin en güzel yerlerinden biri olduğunu söyleyen İbrahim Sadri, program içerisinde Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren’in kaleme aldığı “Ben Ünye’yim” adlı şiirin klibini yayınladı. İbrahim Sadri’nin seslendirdiği klip büyük beğeni toplarken sosyal medyada çok kısa sürede yüzbinlerce kişi tarafından paylaşıldı.

BAŞKAN ÇAMYAR ve İBRAHİM SADRİ’DEN ŞİİR DÜETİ

Ünye Belediyesinin düzenlediği 6.Ünye Geleneksel Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Ünye’de sahne alan ve seslendirdiği şiirlerle gönülleri mest eden İbrahim Sadri’nin Ünyelilere bir de sürprizi vardı. Şiir okumaya merakıyla bilinen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı sahneye davet eden Sadri, “Ben Ünye’yim şiirini Belediye Başkanı Çamyar’la birlikte okudu.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, okuduğu şiirle herkesin beğenisini topladı.

İBRAHİM SADRİ’YE FAHRİ HEMŞERİLİK

Programda konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, İbrahim Sadri’ye Ünye’nin tanıtımına katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Çamyar, İbrahim Sadri’yi Ünye sevgisi ve katkılarından dolayı fahri hemşeri ilan ettiklerini duyurdu. Başkan Çamyar, “İbrahim Sadri’ye Atv ekranlarından Ünye için yapmış olduğu jestten dolayı teşekkür ediyoruz. Bu şehir gerçekten her şeyin en iyisini hak ediyor. Kendisi de ekranlardan Ünye’yi o kadar güzel anlattı ki, turizm anlamında gerçekten ilçemize büyük bir katkısı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Başkan Çamyar, daha sonra İbrahim Sadri’ye Bakırcılık sanatı ile de ünlü olan Ünye’nin el işi hazırlanmış bir eserini takdim etti.

Son olarak ise Başkan Çamyar, İbrahim Sadri’ye fahri hemşerilik beratı olarak gümüşten işlenmiş, Kadılar Şehri Ünye temalı Ünye siluetinin yer aldığı bir tablo hediye etti.

Güncel Haberler