TEKKİRAZ’DA HAYALLER GERÇEK OLUYOR

A-
A+
Güncel Haberler

Ünye Belediyesi’nin yol seferberliği devam ediyor. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, göreve geldiği 2014 yılından bu yana ilçenin her noktasında yol çalışmalarına ağırlık verdi. Bu kapsamda özellik

5 AYLIK SÜREDE 8 AYRI NOKTADA 6 BİN 650 METREKARE BETON YOL YAPILDI

2017 yılı yatırım programı kapsamında Tekkiraz mahallesinde de beton yol çalışmaları devam ediyor. Tekkiraz mahallesine bağlı, Atatürk, Sırma, Küçükgöl, Yılmazlar, Koruklu, Tepe, Karaarmut ve Saraçlı mevkilerinde toplam 6 bin 650 metrekare beton yol yapımı tamamlanarak hizmete sunuldu.

TEKKİRAZ MAHALLE MUHTARI BALCI, “BİR HAYAL GERÇEKLEŞTİ”

Beton yol çalışmaları hakkında açıklama yapan Tekkiraz mahalle Muhtarı Yakup Balcı, “Artık gururla dolaşıyoruz. Bir hayal gerçekleşti. Ünye Belediye Başkanımız Sayın, Ahmet Çamyar başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BAŞKAN ÇAMYAR, “STANDARTLARI YÜKSEK BETON YOLLAR UZUN YILLAR HİZMET VERECEK”

Tekkiraz mahallesinde 8 ayrı noktada tamamlanan beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, yaptığı açıklamada “Tekkiraz mahallemizde 2017 yılı yatırım programı kapsamında Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz 8 ayrı noktada beton yol çalışmasını tamamlamış oldu. Ayrıca malzemeli bakımla ilgili de kendi ocağımızdan konkasör şantiyemiz kırım yapmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyemizin sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Ünye Belediyesi olarak bizlerde kendi mahallelerimizde ciddi beton yol yatırımları gerçekleştiriyoruz. Ben bu vesile ile bütün ekibimize kutluyorum. Beton yollarım yapım standartları oldukça yüksek. Beton kalınlığı ve “V” kanalları ile bu yollar çok uzun yıllar hemşerilerimize hizmet verecek” dedi.

ÇAMYAR, “BETON YOL ÇALIŞMASI BELİRLİ BİR METRENİN ALTINDA OLMUYOR”

Tekkiraz mahallesinde yapımı tamamlanan beton yollarda inceleme yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, önemli bir hatırlatmada da bulundu. Bazı vatandaşların 3 ila 3,5 metre genişliğinde ki yollara beton yol talebinde bulunduğunu söyleyen Çamyar, “Beton yol mikserimiz bu genişlikte ki yollarda çalışamıyor. Beton yol isteyen hemşerilerimizin biraz fedakârlık yaparak yol için bahçelerinden yol vermeleri gerekiyor ki biz de bu noktalara beton yol çalışması uygulayabilelim” diye konuştu.

Güncel Haberler