04.03.2023 VEFAT İLANLARI

YETER ÇAMYAR VEFAT ETTİ

Aslen Pelitliyatak Mahallesinden merhum Hacı Bilal kızı, Yüksel Dedeoğlu’nun kayınvalidesi Yeter Çamyar vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Pelitliyatak Çalca Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

İSMAİL CERRAHOĞLU  VEFAT ETTİ

Merhum Mehmet Cerrahoğlu’nun oğlu, Ceyhun Cerrahoğlu’nun babası, Süleyman Üstünsalih’in kayınpederi Ünye eski Belediye Başkanı İsmail Cerrahoğlu vefat etmiştir.

5 Mart Pazar (Yarın) Saat 11:00’da Ünye Belediyesinde tören düzenlenecektir.

Cenazesi Yarın öğle namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

ŞÜKRAN IŞIK VEFAT ETTİ

Merhum öğretmen Osman İrfan Işık’ın eşi, Mehmet Işık ve Serap Yiğit’in annesi Şükran Işık vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi  namazına müteakip Ünye Merkez Büyük Camii’nde kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.