ÜNYE’DE CUMHURİYET KUPASI COŞKUSU

A-
A+
Güncel Haberler

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen ve 10 gün süren 3x3 sokak basketbolu muhteşem finali ile büyük beğeni topladı.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda oynanan final müsabakalarıyla Cumhuriyet Kupası sahiplerini bulurken final maçlarını çok sayıda vatandaş izledi. Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Garnizon Komutanı Yarbay Bünyamin Dönmez, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’ın birlikte izlediği maçlar oldukça çekişmeli geçti.

Kadınlarda Şampiyon Anadolu Kartalları Oldu

Cumhuriyet Kupası Sokak Basketbolu Turnuvası’nda bayanlar 4 takımla mücadele etti. Final karşılaşması Anadolu Kelebekleri ve Anadolu Kartalları arasında yapıldı. Kıran kırana geçen mücadelede Şampiyonluk kupasını Anadolu Kartalları kaldırdı.

12 takımın katıldığı Erkekler Grubunun Şampiyonu Güneş Beauty Center Oldu

Sokak Basketbolu Turnuvası’nda erkekler grubunda 12 takım kıyasıya mücadele etti. 3 gruptan birinci çıkan takımlar çeyrek final ve yarı finalin ardından finalde karşı karşıya geldi. Güneş Beauty Center ve Mutlu Balıkçılık takımlarının kıyasıya mücadelesi sonucunda erkekler grubunun şampiyonu Güneş Beauty Center oldu.

İlk 3’e Giren Takımlar…

Bayanlarda ilk 3 şöyle oluştu

1- Anadolu Kartalları

2- Anadolu Kelebekleri

3- AKİSDER

Erkeklerde ise ilk 3 şöyle oluştu:

1- Güneş Beauty Center

2- Mutlu Balıkçılık

3- Kuzey Kafkas Tekstil

Başkan Tavlı “Ünyemiz Adına Güzel ve Anlamlı Bir Turnuva Oldu”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yaptığı konuşmada, “Bu yıl özellikle Cumhuriyetimizin 98. Yılını kutlarken yaz döneminde gerçekleştirdiğimiz sokak basketbol turnuvasını bu sene Cumhuriyet Kupası olarak düzenledik. Buraya katılan tüm takımları tebrik ediyor, emeği geçen antrenör ve hakemlerimize teşekkür ediyorum. Erkeklerin final müsabakasını keyifle izledik. Bayanlarda ise final müsabakası güzel bir maç sergilediler. En önemlisi de Aleyna kızımız güzel bir performans sergilemenin yanı sıra söylediği söz beni çok etkiledi. Bu benim değil, ekibimizin birlikte başarısı dedi onu ayrıca tebrik ediyorum. Tüm ekibin gülen yüzlerini Mevla’m soldurmasın. Şampiyonları tebrik ederken diğer takımlara da gelecekte başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ise böylesi anlamlı bir turnuva düzenledikleri için Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya teşekkür etti.

 

Müsabakaların ardından tüm takım sporcularına katılım belgesi verilirken ilk üçe girenlere madalya ve kupaları protokol tarafından takdim edildi.

Güncel Haberler