ÜNYE İÇİN, ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDULAR

A-
A+
Güncel Haberler

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ankara’da bir dizi ziyaret ve görüşmeler yaptılar. 3 gün süren ziyaret ve temasların ardından ilçeye dönen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, ilçemizde devam eden yatırımların takibi amacıyla Ankara’ya gittiklerini ve görüşmelerin faydalı geçtiğini söyledi.

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan bir dizi ziyaret ve görüşmeler yapmak için gittikleri başkentten önemli kazanımlarla döndüler. İlçe dönüşünde bir açıklama yapan Belediye Başkanı Tavlı, “İlçemiz son dönemde birçok yatırım kazandı. 40 yıldır konuşulan Organize Sanayi Bölgesi bugün gerçekleşti ve altyapı inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Bizler de Sayın Kaymakamımız ve Sayın ilçe başkanımızla devam eden yatırımlar ve yapılacak olan yeni yatırımların takibi için Ankara’ya gittik. Ziyaretlerimiz olumlu geçti” dedi.

-İlk ziyaret Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na-

 Ankara’da, temaslarına Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile başladıklarını ifade eden Başkan Tavlı, “Başkentte ilk olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Fatih Turan’ı ve Daire Başkanı Metin Demirtürk’ü, ziyaret ederek Organize Sanayi Bölgemizdeki yatırımlar ve planlamalar ile ilgili görüşmelerde bulunduk” diye konuştu.

-İkinci Ziyaret Kültür ve Turizm Bakanlığı’na-

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ardından Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı, ziyaret ettiklerini belirten Başkan Tavlı, “Sayın Bakan Yardımcımızla Kültür Sarayımızın yapım süreci ve ilçemizdeki diğer yatırımlar ile ilgili görüşmelerde bulunduk. Kendileri sürecin işlediğini ve hiçbir sorun olmadığını ifade etti” dedi.

-AK Parti Genel Merkezi’ne Ziyaret-

Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’ni de ziyaret ettiklerini belirten Başkan Hüseyin Tavlı, genel merkez ziyaretlerinde AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin yoğun programına rağmen kendilerini kabul ettiğini ifade ederek, “Kıymetli siyasi büyüğümüze nazik kabulleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

-Özhaseki; “Güzel İlçemizde Yapılan Projeleri Görüştük”-

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’ın ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: “Ordu Ünye Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı ve İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan ile bir araya gelerek güzel ilçemizde yapılan projeleri görüştük. Rabbim çalışmalarında kolaylıklar versin.”

Ünye heyeti, Ankara’da son olarak Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdür Yardımcısı hemşehrimiz Orhan Cüni’yi ziyaret ederek ilçeye döndüler.

Güncel Haberler