ÜNYE HEYETİNDEN VALİ YAVUZ’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

A-
A+
Güncel Haberler

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, STK temsilcileri ile birlikte Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri ile birlikte Ordu Valiliği görevine atanan ve 5 Temmuz 2017 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Seddar Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

“Çalışmalara kaldığımız yerden devam etmeyi ümit ediyoruz”

Ziyarette bir konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye hakkında kısa bir bilgi vererek başladığı konuşmasında Ünye’nin 4 ana gündem maddesi olduğunu hatırlattı. Bu dört önemli maddenin Ünye için önemine dikkat çeken Başkan Çamyar, “Ünye’mizin İç Anadolu bağlantı yolu, Ünye limanı, üniversite yerleşke projesi ve Ünye organize sanayi bölgesi olmak üzere 4 ana gündem maddesi var. Bu projeleri hayata geçirdiğimizde Ünye hem istihdam hem ulaşım hem de barınma anlamında çok daha iyi yerlere gelmiş olacak. Bunun yanı sıra turizm alanında yürüttüğümüz projelerimiz var. Sizlerin desteği ve gayreti ile bu projeleri hayata geçirmeyi, kaldığımız yerden çalışmalara devam etmeyi ümit ediyoruz. Sizleri Ordu’da görmekten ve birlikte çalışacak olmaktan mutlu olduğumuzu ifade ediyor, hoş geldiniz diyorum” dedi.

 

“Süreç odaklı değil sonuç odaklı çalışacağız”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ordu Valisi Seddar Yavuz ise, “Ben öncelikle benden önceki valimize hizmetleri ve çalışmaları dolayısıyla kendisine teşekkür ediyorum. Bizler de bu hizmet yarışında bu bayrağı daha yukarı taşımak için el birliğiyle, gönül birliğiyle yolumuza devam edeceğiz. Ünye şehir dayanışması en üst seviyede olan ilçelerden bir tanesi. Bu süreçte başta turizm olmak üzere her konuda standartlarımızı yükseltmek ve ilimizi hak ettiği yerlere taşımak için çalışmalıyız. Bunun için ortak akılla hareket etmeyi önemseyen, süreç odaklı değil, sonuç odaklı çalışan bir anlayışı benimsiyorum. Nezaket gösterip buraya kadar geldiğiniz için ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Güncel Haberler