KADINLAR GÜNÜNDE, SAĞLIK ÇALIŞANLARI UNUTULMADI

A-
A+
Güncel Haberler

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret ederek karanfil takdim ettiler.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıylaÜnye Devlet Hastanesini ziyaret eden Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, kadın sağlık çalışanları ile hasta ve hasta yakınlarına karanfil hediye ettiler.

Başkan Tavlı, “365 Günün Tamamının 8 Mart Olarak Geçmesini Diliyorum”

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Tüm kadınlarımız için 365 günün tamamının 8 Mart olarak geçmesini diliyorum. Bu zorlu süreçte kadın sağlık çalışanlarımız gerektiğinde evlatları ve sevdiklerinden ayrı kalarak eşsiz bir mücadele sergilediler. Kendileri nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağlık çalışanlarımızın özverisi takdire şayan. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm Şehit annelerimizin, sağlık çalışanlarımızın ve tüm kadınlarımızın gününü kutluyor. Hepsinin önünde saygı ile eğiliyorum.” dedi.

Kaymakam Güney ve Başkan Tavlı İlk Doz Aşılarını Oldular

Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan aşı takvimi çerçevesinde aşı sırası gelen Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı hastane ziyareti sırasında randevuları kapsamında ilk doz aşılarını oldular. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, pandemi ile mücadelede en önemli silahın aşı ve tedbirler olduğunu belirterek sırası gelen herkesin mutlaka aşı yaptırması gerektiğinin altını çizdi.

İlk doz aşısını yaptıran Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ise, “Yaş gruplarına göre aşılama çalışmaları devam ediyor. Bugün itibariyle Ünye’de aşılamada Sağlık Bakanlımızın belirlediği rakamları yakalamış durumdayız. Ben sırası gelen tüm vatandaşlarımızın aşılarını olmalarını tavsiye ediyorum.” dedi.

Güncel Haberler