BAŞKAN TAVLI GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI

A-
A+
Güncel Haberler

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ünye’de yayın yapan basın kuruluşlarının temsilcilerini Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde ağırlayan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “insanların ve hemşerilerimizin doğru habere ulaşmaları noktasında sizlerin sahada çalışmalarınızda mevlam yardımcınız olsun” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ünye’de faaliyette bulunan gazete, radyo ve internet haber portalı sahibi ve çalışanlarıyla Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi.

“Doğru Bilginin Aktarılması Konusunda Siz Değerli Basın Mensuplarına Çok İş Düşüyor”

Ünye Belediyesi tarafından 2019 yılından bu yana yapılan hizmetlerin bir kısmının sinevizyonla gösteriminin de yapıldığı programda konuşan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, basın mensuplarının zor şartlar altında görev yaptığına değinerek, “Yaklaşık 2,5 yıl sonra 3 yılımızı tamamlayacağız. Yaptığımız çalışmaların bir kısmını burada sizlerle paylaştık. Asıl bir araya gelmemize vesile olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum. Sahada hiçbir zaman sıkıntı yaşamayın, aynı zamanda da insanların ve hemşerilerimizin doğru haberle buluşmaları noktasında sizlerin sahada çalışmalarınızda mevlam yardımcınız olsun. Basın önemli. Özellikle çağımızda bu kadar bilginin hızlı bir şekilde yayıldığın bu dönemlerde doğru haberciliğin, doğru bilginin aktarılması konusunda siz değerli basın mensuplarına çok iş düşüyor. Çünkü yanlış algılara sebep olduğumuzda ülkemizde, bölgemizde ve ilçemizde aslında bir tarafta ihanet etmek isteyenlere biz de ortak olmuş oluyoruz. Ama diğer taraftan doğru habercilik ve doğru bilginin aktarılması noktasında emek ve gayret gösterildiğinde bu ülkenin geleceğine ve gelişmesine de katkı sunan bir güç oluyorsunuz. Onun için ben sizin geleceğe katkı veren, ülkemizin ve ilçemizin gelişmesine katkı sunan ve güç veren basın grubu olmanızı özellikle yürekten temenni ediyor ve bu yön de başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Tavlı konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

Güncel Haberler