BAŞKAN ÇAMYAR’DAN DOLU DOLU KADINLAR GÜNÜ

A-
A+
Güncel Haberler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla programlarına erken başlayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, birçok etkinliğe katıldı.

İlk olarak Ünye Belediyesi kadın personeli ile bir araya gelen Başkan Çamyar, Ünye Belediyesi tarafından Kalibya Otel’de organize edilen matine biletlerinden dağıttı.

Daha sonra Ünye Yalı Kilisesinde Ünye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından organize edilen ve Arif Nihat Asya Kız Meslek Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Kadının Resmi” konulu serginin açılışına katılan Başkan Çamyar, serginin açılışını Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney’le birlikte gerçekleştirdi.

Kaymakam Güney ve Başkan Çamyar sergide yer alan eserleri inceledikten sonra, yine sergiye katılan bayanlara karanfil takdim etti.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, daha sonra Ünye Yaşayan Kültürel Miras Müzesine geçerek burada Ünye Belediyesi tarafından organize edilen “Ebru ve Kadın” konulu atölye çalışmasına katıldılar. Başkan Çamyar ve Kaymakam Güney burada kadınlarla birlikte Ebru sanatı icra ettiler.

Ünye Yaşayan Kültürel Miras Müzesinde ki programın ardından bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Tüm Dünya’da ki kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Kent konseyi başkanımız, kadın meclisi, KETEM ve Ünye Kaymakamlığımızla birlikte Ünye’de bir dizi etkinlik gerçekleştiriyoruz.  Panel, resim sergisi, Ebru sanatı atölye çalışması, matine, yemek organizasyonları ve tiyatro olmak üzere birçok etkinliğe imza atıyoruz. Bu çalışmalarda amacımız kadınlarımızın toplumumuzda ki sorunları ilgili farkındalık oluşturmaktır. Kadınlarımız bizlerin varoluş sebebidir” diye konuştu.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, daha sonra Ünye’de 120’si kadın, 60’ı erkek olmak üzere 190 kişi istihdamla 26 ülkeye ihracat gerçekleştiren TERA Tekstil’i ziyaret ederek kadın çalışanlarla bir araya geldi. Başkan Çamyar’a ziyaretinde Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve parti yönetimi de eşlik etti.

Güncel Haberler