BAŞKAN ÇAMYAR, HİZMETLERLE DOLU 3 YILIN ARDINDAN HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU

A-
A+
Güncel Haberler

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Ünye Belediye Başkanı olan Av. Ahmet Çamyar, hizmetlerle dolu 3.yılının ardından Gurbette yaşayan Ünyeli hemşerileri ile Ünyeliler buluşması ve Ünye Belediyesi istişare ve bilgilen

Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilen programlarda Ünye Dernekleri ile birlikte oldukça başarılı organizasyonlara imza atan Ünye Belediyesi her iki ilde Ünyelileri bir araya toplayarak hemşericilik ruhunu yeniden yaşattı.

Ankara’da 2.Ankara Ünyeliler dernek buluşması adı altında yapılan organizasyon Hilton Garden İnn Gimat’ta gerçekleştirildi. Burada ki organizasyona Ankara’da yaşayan çok sayıda Ünyeli hemşerilerimiz katılırken, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, gurbetteki hemşerilerine 3.yıl boyunca Ünye’de gerçekleştirdikleri çalışmaları ve projeleri aktardı. Gurbetteki Ünyeliler kentlerinde yaşanan gelişmeleri takdirle karşılarken, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı tebrik ettiler.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ankara’da ki programın ardından İstanbul’da ki hemşerileri ile bir araya geldi. 1453 Çırpıcı Sosyal Tesislerinde düzenlenen Ünyeliler buluşması ve Ünye Belediyesi istişare ve bilgilendirme toplantısına Milletvekilleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Dernek Başkanları, işadamları ve çok sayıda kişi katıldı.

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BAŞALAN “BAŞKAN ÇAMYAR’I TEBRİK EDİYORUM”

İstanbul’da ki organizasyona katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Av. Temel Başalan yaptığı konuşmada “3 yıllık sürede Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Partili Belediyeciliğin yapması gerekeni fazlasıyla yapıyor ve yapmaya da devam ediyor. Ben gerçekten kendisini tebrik ediyorum. Bu çalışmaların Ünye’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

ESKİ MİLLETVEKİLİ ÖZ, “BAŞKAN ÇAMYAR’IN KÜLTÜR ALANINDA YAPTIĞI ÇALIŞMALAR ÇOK DEĞERLİ”

Ordu Eski Milletvekillerin Hasan Öz ise yaptığı konuşmada, “Kalıcı olan memlekete yapılan hizmetler ve taş üstüne taş koymaktır.  Özellikle kültür alanında yapılan çalışmalar daima kalıcı olmaktadır. Bu vesile ile Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı tebrik ediyorum” dedi.

AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ TAŞÇI, “BAŞKAN ÇAMYAR, HUKUÇU KİMLİĞİ İLE SORUNLARI ÇOK İYİ TESPİT EDİYOR VE ÇÖZÜYOR”

Organizasyonda konuşan Ak Parti Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ise “Ben buradan Belediye Başkanı olduğu andan itibaren her gün Ünye’yi güzelleştiren ve kararlı bir şekilde çalışan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a, ekibine ve Ünye’ye destek olan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Başkan Çamyar, hukukçu kimliği ile yerelde ki sorunları tespit etmiş, bizlerle Ankara’da çok iyi bir dialog halinde çalışarak Ünye’nin birçok problemini çözüyor. Özellikle Ünye Belediyemiz bugün borcu olmayan ve ciddi anlamda kaynakları ile eksiklikleri giderme noktasında bundan önceki yapılanların üzerine hızla koymaya devam ediyor” diye konuştu.

ÜNYE BELEDİYE BAŞKANI ÇAMYAR, “İLÇEMİZİN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ”

Ankara ve İstanbul’da hemşerilerine hitap eden ve çalışmalar hakkında bilgi veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Ünye’de göreve geldiğimizden bu yana son derece gayretle çalışarak, ilçemizin sadece bugünü için değil geleceği içinde önemli projeleri gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Gurbette yaşayan Ünyeli hemşerilerimizin de bizleri her zaman yakından takip ettiğini biliyoruz. Gurbette yaşayan hemşerilerimiz Ünye’mizde ki değişiklikleri en iyi gözlemleyen insanlar. Her geldiklerinde ilçemizde ki değişimi çok daha net bir şekilde görebiliyorlar” diye konuştu.

Güncel Haberler