BAŞKAN ÇAMYAR BABA OCAĞINDA HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU

A-
A+
Güncel Haberler

Ünye Belediyesi’nin 6.sını düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında iftar organizasyonları sürüyor.

Ramazan ayı boyunca birçok mahallede düzenlenen organizasyonlar kapsamında Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, baba ocağı olan Pelitliyatak mahallesinde hemşerileri ile buluştu.

Çok sayıda kişinin katıldığı iftar yemeği öncesi konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Dışarıda soğuk bir hava var, ancak yürekler sımsıcak diyerek” hemşerilerine teşekkür etti. 30 Mart 2014 tarihinin üzerinden 3 yılı aşkın bir zaman dilimi geçtiğini söyleyen Çamyar, “Bize vermiş olduğunuz emaneti layığıyla taşıyabilmek için ekibimizle beraber gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çalışmadan başarı olmuyor. En son gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasında Pelitliyatak Mahallesi olarak yüzde 90,38’lik bir oy oranıyla “Evet” dediniz. Böylece bizim başımızı dik tuttunuz ve hemşerilerime teşekkür ediyorum. Sizler hizmetin en iyisine layıksınız” dedi.

SICAK ASFALT ÇALIŞMASI İÇİN UYGUN HAVA ŞARTLARI BEKLENİYOR

Pelitliyatak mahallesinde anayol çalışmalarına da değinen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Bizlerde elimizden geldiği ölçüde ve mevsim şartları elverdiği müddetçe planladığımız çalışmaları yapmaya devam ettik ve edeceğiz. Bizler Ünye’mizde 85 mahallemize eşit hizmet götürmek adına sürekli çalışıyoruz. Pelitliyatak mahallemizin ana yolunun yapımı için sıcaklıkların artması bekleniyor. Çünkü sıcak asfalt çalışması belirli bir sıcaklığın altında yapılamıyor. Su ve altyapı çalışmaları tamamlandı. Şimdi sıra sıcak asfalt çalışmasında. Uygun hava sıcaklığı oluştuğu anda bu çalışmada hemen yapılacak. Ben şimdiden Ramazan ayınızı tebrik ediyor, Cenab-ı Mevla’dan hepimizi bayrama da kavuşturmasını niyaz ediyorum” diye konuştu. 

Güncel Haberler