ÜNYE YUNUS EMRE OFF-ROAD YARIŞLARI

Geçmiş Etkinlikler Bu etkinlik 2 yıl 4 ay önce sona erdi. Etkinlik Yeri : Ünye Havaalanı Etkinlik Adresi : Ünye Havaalanı

Ünye Yunus Emre Offrod Spor Kulübü tarafından organize edilen Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye Kaymakamlığı, Ünye Belediyesi ve Ünye Yunus Emre Derneği tarafından desteklenen Off Road yarışları 14 Kasım’da yapılacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “14 Kasım 2021 tarihinde yurt içi ve yurt dışından yarışçıların katılımı ile Ünye’mizde bölgenin en kapsamlı, offroad yarışı düzenlenecektir.

Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın imzasıyla 2021 yılının “Yunus Emre ve Türkçe Yılı” olarak kutlanmasına ilişkin Genelge yayımlandı ve UNESCO tarafından anma ve kutlama yıl dönümleri arasına alındı.

12-13-14 Kasım tarihlerinde bölgemizde düzenlenecek olan Yunus Emre Anma etkinlikleri kapsamında bizler de Ünye Yunus Emre Offrod Spor Kulübü olarak yapacağımız Offraod yarışıyla bu kapsamdaki etkinliklere destekte bulunacağız. Tüm halkımız davetlidir” denildi.

Bağlı İçerikler (1 bağlantı)