CUMHURİYET KOŞUSU RAHVAN AT YARIŞLARI

Geçmiş Etkinlikler Bu etkinlik 2 yıl 5 ay önce sona erdi. Etkinlik Mekanı : Binicilik Tesisleri Etkinlik Adresi : Cevizdere, 52300 Ünye/Ordu, Türkiye

Ünye Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen Rahvan At Yarışları bu yılda renkli görüntülere sahne olacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Ünye Belediyesi önderliğinde 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan “Cumhuriyet Koşusu Rahvan At Yarışları” binicilik sosyal tesislerinde vatandaşların katılımıyla düzenlenecek.

Baş, Başaltı, Büyük Orta, Küçük Orta, Deste, Taze Beşli, Dörtlü Tay, Üçlü Tay, Minik Tay ve Yerli Dörtnal kategorilerinde yapılacak yarışlarda binicilere çeşitli para ödülleri verilecek.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıldönümü dolayısıyla 31 Ekim Pazar günü düzenleyeceğimiz “Cumhuriyet Koşusu Rahvan At Yarışlarına” tüm halkımız davetlidir. Pazar günü saat 10:00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanından ücretsiz servis kaldırılacaktır.

İndirilebilir Ekler (1 dosya)
Bağlı İçerikler (1 bağlantı)