YÖRESEL ÜRÜNLER HANIMELİ İLE EKONOMİYE DÖNÜŞÜYOR PROJESİ KADIN EĞİTİM PROGRAMI

İlçemiz turizmine yönelik gelire dönüşebilecek yöresel ürünlerin üretim, satış ve sunum alanlarının planlanması, yapımı ve yönetimlerinin geliştirilmesi ve ilçemizde yaşayan kadınların, kendi ürettikleri el emeği yöresel ürünleri ile ekonomiye katkıda bulunmaları amacıyla Doğru Karadeniz Kalkınma Ajansı TR/9020/20/ST/0036 referans numaralı "YÖRESEL ÜRÜNLER HANIM ELİ İLE EKONOMİYE DÖNÜŞÜYOR" projesi hazırlanmıştır.

Proje paydaşımız Halk Eğitim Merkezi tarafından kadınlarımıza Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Yöresel Gıda Ürünleri Yapımı eğitimi verilecektir. Eğitimi başarı ile tamamlayan kadınlarımız belediyemize ait Hanım Eli Pazarında kendi ürünlerinin satışını yapmaya hak kazanacaktır. Eğitime başvurmak isteyen kadınlarımızın Belediyemiz Plan ve Proje Müdürlüğüne başvuru yapması gerekmektedir.