ÜNYE BELEDİYESİ EKİM 2023 OLAĞAN MECLİS GÜNDEMİ

03.10.2023 TARİH SAAT 14:00’TE BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPILACAK OLAN EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1. Ünye belediyesi 2024 yılı Performans Programının görüşülmesi talebi. (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  2. Belediye Encümeninin 04.09.2023 tarih ve 513 sayılı kararı ile onaylanmak üzere Belediye Meclisine sevk edilen 2024 yılı Ünye Belediyesi gelir ve gider bütçesinin görüşülmesi talebi.  (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  3. 2024 yılında uygulanacak olan vergi, harç ve ücret tarifelerinin belirlenmesi talebi.  (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  4. 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Rahvan At Yarışları ödül miktarının belirlenmesine ilişkin alınan Komisyon Kararının görüşülmesi. (Basın Yayın Ve Halkla İlişkiler Müd.)
  5. Nuriye Mahallesi 911 ada 27 nolu parsel imar planında Özel Proje Alanı olarak belirlenmiş olup imar planı değişiklikleri gerçekleştirilene kadar Adalet Bakanlığınca yatırım programına alınabilmesi amacıyla “Ünye Yeni Adalet Binası” yapılmak üzere Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı adına 2 yıl süre ile ön tahsis yapılması talebi. (Bilgi İşlem Müdürlüğü)
  6. Sermayesinin tamamı Ünye Belediyesine ait olan ÜNBEL DANIŞMANLIK TAAHHÜT İNŞAATSANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ için işletme finansman desteği açısından 40.000.000 (KırkMilyon)TL nakdi sermaye artırımı yapılması talebi. (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  7. Nuriye Mahallesi 963 ada 23 numaralı, niteliği mezarlık olan taşınmazın imar yoluna isabet etmesi nedeniyle 15m en-kesitli imar yolunun yeniden düzenlenmesi şeklinde imar planı değişikliği talebi. (İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü)
  8. Çatalpınar Mahallesi 1412 nolu imar adası ile Tabakhane deresi arasında kalan imar planında park olarak arazi kullanım kararı belirlenmiş alanda 7m en-kesitli yol düzenlenmesi şeklinde imar planı değişikliği talebi. (İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü)