ÜNYE BELEDİYESİ EKİM 2022 BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ

1. Belediye encümeninin 05.09.2022 tarih ve 633 sayılı toplantısında görüşülerek belediye meclisine havale edilen   Ünye belediyesi 2023 yılı performans programının belediye meclisinde görüşülmesi talebi (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  2. 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi ile Mahalli İdareler Bütçe Ve Muhasebe Usulü Yönetmeliğinin 29. Maddesi gereği Ünye Belediyesi 2023 yılı bütçesinin görüşülmesi talebi. (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  3. Bilgi işlem Müdürlüğü 06.04. Gayrimenkul Alımları ve Kamulaştırma ödenek kaleminden, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü 03.02. Tüketime Yönelim Mal Ve Malzeme Alımları ödenek kalemine  2.000.000,00 ₺ aktarılması talebi (İşletme Ve İştirakler Müdürlüğü)
  4. Plan ve Proje Müdürlüğü 06.05. Gayrimenkul Sermaye Üretim Giderleri ödenek kaleminden, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü 03.02. Tüketime Yönelim Mal Ve Malzeme Alımları ödenek kalemine 7.000.000,00 ₺ (yedimilyon) aktarılması talebi (İşletme Ve İştirakler Müdürlüğü)
  5. Plan ve Proje Müdürlüğü 06.05. Gayrimenkul Sermaye Üretim Giderleri ödenek kaleminden, Fen İşleri Müdürlüğü 06.05. Gayrimenkul Sermaye Üretim Giderleri ödenek kalemine 6.000.000,00 ₺ (altıimilyon) aktarılması talebi (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  6. Gençlere ve kadınlara istihdam sağlamak, yöresel ürünlerin satışı, pazarlanması ve katma değerli ürünler haline dönüştürerek tanıtıma katkı sağlayacak ”Yöresel Ürünler Üretim Atölyesi Hanım Eli ” projesinin yapım işi için İller Bankası A.Ş’den 7.000.000,00 (yedi milyon) TL kredi kullanılması talebi. (Plan Ve Proje Müdürlüğü)
  7. Tarife komisyonuna havale edilen İşletme Ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı tesislerde verilen hizmetlere ilişkin ücret tarifelerine yönelik Tarife Komisyonu tarafından alınan kararın görüşülmesi talebi (İşletme Ve İştirakler Müdürlüğü)
  8. Hanyanı Mahallesi 114 ada 1 nolu parsel (139,42m²) ve 110 ada 3 nolu parsel (56,25m²) ile Tekkiraz/Dereköy Mahallesi 125 ada 10 nolu parselin (391,07m²) 5393 Satış talebi.(Bilgi İşlem Müdürlüğü)
  9. Kaledere Mahallesi Devlet Sahil Yolu Atatürk parkı yanı No: 22 Kat:1 adresinde bulunan balık yeme yeri ve ekli krokide görülen 70 m²’lik bahçe kısmının 3 yıldan fazla süre ile kiraya verilmesi talebi. (Bilgi İşlem Müdürlüğü)
  10. Teknik Hizmetler Sınıfından bulunan bazı Norm Kadro derecelerinde değişiklik yapılması talebi (İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürlüğü)
  11. Norm Kadro İhdas Talebi (İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürlüğü)
  12. İmar komisyonuna havale olunan, İlçemiz sınırları içinde Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğinin 11. Maddesinin 5.6.7.10. fıkrasındaki hükümler doğrultusunda gerçekleşen yapılaşmaların kent estetiğine olumlu/olumsuz etkilerinin hangi şekilde uygulanıp uygulanmayacağı talebi (İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü)
  13. İmar komisyonuna havale olunan, İlçemiz sınırları içerisinde yapı ruhsatı eki mimari projelerin tasarlanması akabinde kat mülkiyeti ve kat irtifakı tesis edilirken otopark olarak ayrılan alanların ilgili bağımsız bölüme eklenti olarak tapuda tahsis edilip edilemeyeceği talebi. (İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü)