ÜNYE BELEDİYESİ AĞUSTOS 2023 OLAĞAN MECLİS GÜNDEMİ

01.08.2023 TARİH SAAT 14:00’TE BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPILACAK OLAN AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1. Kurumumuzdaki bazı dolu memur norm kadro derecelerinin güncellenmesi talebi. (İnsan Kay. Ve Eğt. Müd.)
  2. Hamidiye Mahallesi Çakmakçı Sokak No:4 sayılı adreste, 188 ada 23 parsel üzerinde bulunan yerin içkili yerler krokisi içerisine ilave edilip edilmemesine alınan İçkili Yerler Komisyonu Kararının görüşülmesi talebi. (Ruhsat Ve Denetim Müdürlüğü)
  3. İmar komisyonuna havale olunan, İlçemiz Muhtelif Mahallelerinde Ordu Büyükşehir Belediye meclisinin 12.05.2023 tarih ve 2023/165 sayılı kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği kapsamında hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği talebi. (İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü)
  4. İlçemiz Yaylalı, Elmalık, Yiğitler Mahallelerinde yapılacak olan 2/B kadastro çalışmalarında görev yapmak üzere her mahalleden tespit edilen 6’şar kişinin Kadastro Bilirkişiliğine seçilmeleri talebi (İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü)
  5. Gölevi Mahallesi Batı Park Millet Bahçesi Peyzaj ve Çevre Düzenleme Yapım İşinde kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş.’den 7.000.000,00 TL ilave kredi kullanılması talebi. (Plan Ve Proje Müdürlüğü)