MAYIS 2022 BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ

T.C.

ÜNYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Yazı İşleri Müdürlüğü

Sayı  : 57486125-105.02/                                                                                   05/05/2022

Konu: Meclis Toplantısına Çağrı ve Gündem

Belediye Meclis Üyelerine

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20.maddesi gereği Belediye Meclisi aşağıda gündemde yazılı konuları görüşmek ve karara bağlamak üzere 10.05.2022 Salı günü saat 14.00’ te  toplanacaktır.

Belirtilen gün ve saatte Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılacak toplantıya teşriflerinizi rica ederim.

Hüseyin TAVLI

Belediye Başkanı

10.05.2022 TARİHİNDE YAPILACAK

BELEDİYE MECLİSİ  TOPLANTI