HAZİRAN 2022 BELEDİYE MECLİS GÜNDEMİ

07.06.2022 TARİH SAAT 14:00’TE BELEDİYE MECLİS SALONUNDA YAPILACAK OLAN HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

1. Norm Kadro (İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü) İhdas talebi (İnsan Kaynakları Ve Eğitim Müdürlüğü)
  2. Destek Hizmetleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma yönetmeliğinin onaylanması talebi. (Destek Hizmetleri Müdürlüğü)
  3. 52 DV 006 Plakalı Ford Ranger Marka Çift kabin kamyonet aracının trafikten çekilmesi ve hurdaya ayrılması talebi. (Destek Hizmetleri Müdürlüğü)
  4. Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Kurumumuzca 23/24 Temmuz 2022 tarihlerinde Tekkiraz Karaarmut Mevkiinde düzenlenecek olan Yağlı Güreşler ile Binicilik Tesislerinde düzenlenecek olan Rahvan At Yarışlarında dereceye girecek olanlara ödül verilmesi ve ödül miktarının belirlenmesi talebi. (Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü)
  5. Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen 2022 mali yılı ek bütçesinin Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 29. ve 37. Maddelerine görüşülmesi talebi (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  6. Ünbel Dan. Taah. İnş. San.ve Tic.A.Ş.’nin sermaye artırımında kullanılmak üzere,   Fen İşleri Müdürlüğü 06.05 kaleminden 2.800.000 TL, Mali Hizmetler Müdürlüğünün 09.06 3.200.000 TL olmak üzere toplam 6.000.000 TL ödeneğin Mali Hizmetler Müdürlüğü 07.01 harcama kalemine aktarılması talebi. (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  7. Sermayesinin tamamı Ünye Belediyesine ait olan Ünbel Dan. Taah. İnş. San.ve Tic.A.Ş.’nin mevcut olan sermayesinin, 6.000.000 (altımilyon) TL. artırılarak 19.070.000 TL ‘ ye çıkarılması talebi. (Mali Hizmetler Müdürlüğü)
  8. Tarife Komisyonuna havale edilen İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı tesislerde verilen/verilecek olan hizmetlere ilişkin ücret tarifelerinin belirlenmesi talebi. (İşletme Ve İştirakler Müdürlüğü)
  9. “31.12.2017 tarihinden önce yapılmış yurt, pansiyon vb. umumi işletmeler olarak kullanılan binalarda yangın güvenlik şartlarının sağlanması amacıyla mevcut yapılara çekme mesafesi içerisinde kalmak kaydı ile arka bahçe ve yan bahçe giriş çıkışlarına engel olmayacak şekilde ilgili yönetmeliğe uygun demir/çelik konstrüksiyon yangın merdiveni yapılabilir.” şeklindeki plan notunun iptali teklifi (İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)
  10. Çatalpınar Mahallesi 2601 ada 1 numaralı parselin bulunduğu alanda nazım imar planı kararları doğrultusunda E=0.15, Yençok=2 kat yapılaşma koşullu Akaryakıt + LPG Satış ve Servis İstasyonu arazi kullanım kararının belirlenmesi şeklinde ilave uygulama imar planı talebi. (İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)
  11. Atatürk Mahallesi 642 ada 126 numaralı parselin bulunduğu alanda Otopark arazi kullanım kararının 2018 revizyon imar planı öncesi haline dönüştürülmesi şeklinde imar planı değişikliği talebi. (İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)
  12. İmar Komisyonuna havale olunan Atatürk Mahallesi 363 ada 4 numaralı parselin bulunduğu alana ilişkin T.A.K.S=0.30, E=1.00, Yençok=3 kat yapılaşma koşullu konut alanı arazi kullanım kararının nazım imar planı kararları doğrultusunda yapılaşma koşullarında değişiklik yapılmaksızın, fırın yapılması amacıyla TİCARET ALANI (T1) – FIRIN olarak belirlenmesi şeklinde imar planı değişikliği talebi.  (İmar ve Şehircilik Müdürlüğü)