SAĞLIK ÇALIŞANLARI TIP BAYRAMI YEMEĞİNDE BULUŞTU

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Belediyesi tarafından Kalibya World Otel’de yemek programı düzenlendi.

Programa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Güray Yılmaz ve sağlık çalışanları katıldı.

Gecede konuşan, Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Güray Yılmaz, “İnsanların sağlığına korumak için kutsal bir özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarının bu gününde hep beraber bir aradayız” diye konuştu.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise, “Tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Anne karnında başlayan hayat yolculuğunun ilk gününden, doğuma, hatta ölüme kadar hayatımızın her alanında doğrudan insanın canına dokunan, şifaya aracılık eden hekimlerimiz tarihin her sayfasında sadece sağlık alanında değil, toplumsal hayatın her karesinde şefkatli yürekleri, azimli ve fedakâr çalışmaları ile hep öncü olmuş saygın bir mesleğin mensuplarıdır. “İnsanı yaşat ki Devlet Yaşasın” düsturuyla milletimizi sağlıklı, devletimizi ayakta tutan tüm tıp camiamızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum” dedi.

Programda konuşan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ise “Sağlık çalışanlarımız zeki ve idealist arkadaşlarımızdır. Olanı biteni çok iyi süzen, geleceği okuyabilen, gerektiği yerde gerekli duruşu gösterebilen, fedakâr ve bir o kadar da cefakâr, kutsal bir mesleğin mensubudur. Sizler söz konusu vatan ve insan olduğunda hiçbir fedakârlıktan kaçmayan, ömrünü insana hizmete adamış ve toplumda da bu adanmışlığın karşılığında da hak ettiği saygıyı gören çok değerli arkadaşlarımızsınız” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI TIP BAYRAMI YEMEĞİNDE BULUŞTU

26.03.2017 / Günün Nöbetçi Eczanesi