Ünye Belediyesi tarafından gerçekleştirilmekte olan Orta Çarşı cephe giydirmesi ve sokak sağlıklaştırması projemiz kapsamında reklam tabela uygulamalarını düzenlemek, yanlış yapılan uygulamaların yol açabileceği görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak, kent estetiğine katkıda bulunmak amacıyla, belediyemiz Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından ticari tabela kullanımı düzenlenmiştir. 03.02.2015 tarih 24 numaralı Meclis Kararı gereğince tüm esnafın Tabela İlan ve Reklam yönetmeliğine uygun olarak tabelalarını yeniden yaptırması zorunludur. Tabela bilgisiyle ilgili Ünye Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğüne müracaat edilmesi gerekmektedir.

21.07.2017 / Günün Nöbetçi Eczanesi

Yamaner Eczanesi