ANADOLU YILDIZLAR LİGİ JUDO TÜRKİYE FİNALİ ÜNYE’DE

Türkiye Judo Federasyonu Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Türkiye Finali Ünye’de gerçekleştiriliyor. 17-19 Mart tarihleri arasında yapılacak olan final müsabakalarına 29 ilden 227 sporcu katılıyor.

Organizasyonda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Judo branşlarında yapılan finallerinde Ünye’de yapılması adeta bir Judo kalesi olan Ordu ili açısından çok önemlidir. Bu organizasyonun Ünye’de yapılmasında en büyük etken ise Ünye’nin Judo konusunda çok önemli başarılara imza atmasıdır” dedi.

Organizasyonda söz alan Judo Federasyonu Merkezi Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz ise “Anadolulu insan grubu bizim çok önemsediğimiz bir kitle. Bu grubun bizim 2024-2028 olimpiyat hedeflerimiz içerisinde Türkiye’yi temsil edecek ve güzel sonuçlar getirecek bir grup olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise, “Spor sadece fiziksel bir aktivite olarak değil, aynı zamanda akılla yapılan bir aktivitedir. İnsanların dini, dili, ırkı ne olursa olsun bütünleştiren bir özelliğe sahiptir. Gençlerimizi ben özellikle Judo gibi özel bir sporla uğraştıkları için tebrik ediyorum” dedi.

Organizasyonda konuşan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ise, “Gençlerimizin Judo gibi ferdi bir branşta faaliyet gösteriyor olması ve sporun tabana yayılıyor olmasından son derece memnunum. Sizleri ilçemizde misafir ediyor olmaktan da son derece mutluyum. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ANADOLU YILDIZLAR LİGİ JUDO TÜRKİYE FİNALİ ÜNYE’DE