31 MAYIS SON GÜN!

Emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin 2017 yılı 1.taksit ödemeleri için 31 Mayıs’ta sona eriyor.

Emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin tahsilatı her yıl Mayıs ve Kasım ayında yapılırken, ilk taksitin son ödeme süresi ise 31 Mayıs 2017.

Mükellefler yıllık emlak vergilerinin tamamını Mayıs ayının sonuna kadar ödeyebilecekleri gibi, ikinci taksiti Kasım ayında olmak üzere 2 taksit halinde de ödeyebilecekler. Ödeme süresi içinde ödenmeyen vergiler için, 6183 sayılı kanun gereğince gecikme zammı uygulanacak olup, mükelleflerin gecikme zammına maruz kalmamaları için 31 Mayıs 2017 tarihi mesai bitimine kadar vergilerini ödemeleri gerekiyor.